fredag 31 oktober 2008

Fredagsmys med kusiner och mormor


Nu är det fredag och snart är det min dopdag nu är det bara lördag kvar sen är det dags. Det blev en smygstart idag när gammelfarfar och Barbro kom förbi med en doppresent som jag ska öppna på söndag. Mamma lovade Barbro att vi skulle skicka lite bilder på söndag så det ska farmor få hjälpa oss med. Snart kommer pappa hem och då blir det fredagsmys med tacos och godis *mums* Glöm inte lämna kommentar så mamma kan berätta för mig vilka som följer oss ;)

Kram Alva

torsdag 30 oktober 2008

På stan....


med mormor, moster, båda kusinerna och min mamma har jag varit idag :) Mamma, mormor, Thea och jag tog bussen in till stan där Saga och moster mötte upp oss eftersom de hade åkt bilen in. Mamma och jag köpte present till pappa som fyller år på måndag sen köpte mamma en klänning till mig som jag ska ha på julkorten som vi ska skicka ut. Nu är vi hemma igen allihopa så vi sitter nu och myser i soffan och ska väl snart äta kvällsmat. 
Mamma läser alla kommentarer för mig så det är kul att få veta vilka som följer oss så lämna gärna några ord ;)

onsdag 29 oktober 2008

Gott med blomma.....

7 timmar kvar....


sen kommer min mormor, moster och mina 2 kusiner!! Ska bli så kul att få ha dem här ända fram till söndag. Mamma och jag ska vara hemma och förbereda för att de ska komma idag. Idag när vi vaknade så var det helt vitt ute inte med snö men med massa frost... *brrr* Nu är det snart vinter ska bli spännande att se om det blir snö eller blask på min första vinter.

Hörs snart igen!

tisdag 28 oktober 2008

Tisdag
Idag har mamma och jag varit på öppna förskolan med Felix och Frida men vi tog ingen promenad för det regnade som bara den ute i morse, Frida kom och hämtade oss istället och det var ju bra. Så vi tog en promenad på eftermiddagen istället mamma och jag.  När pappa kommer hem från jobbet ska vi åka och träffa prästen som ska döpa mig på söndag :) Efter det ska jag antagligen hem och fixa mig för kvällen jag har ju så mycket att stå i.... :) Glöm inte kolla på TV3 i kväll 19.30. 

Kram Alva

måndag 27 oktober 2008

Måndag


Nu har min gudmor Madde farit vidare till sin syster och hennes två små barn i Sigtuna men vi ses ju igen på Söndag. Ikväll satt mamma och jag framför teven och vilken tur vi hade precis när vi slog över på 3:an så får vi se min kusin Saga och morbror Rikard det var kul att vi såg det programmet. Saga var så söt :) Mina kusiner kommer snart till mig nu är det bara tisdag och halva onsdag sen är de här.
Imorgon är det Öppna förskolan igen med Felix och Frida det ska bli kul det blir nog en lång promenad om vädret är bra imorgon efter förskolan. Ikväll har jag även badat det var skönt eftersom mamma och jag var på babymassage idag så behövde man bada av sig lite olja ;)

Kram Alva

söndag 26 oktober 2008

Gudmor....


Madde har äntligen kommit hit och det är så mysigt. Vi skrattar och pratar mest hela tiden :)
Idag regnar det och är trist så det blir en dag hemma med mamma, pappa och gudmor. Idag har vi ju ställt tillbaka klockan 1 timme och mamma och pappa missade det i morse men de märkte det ganska snabbt och det förklarade ju varför mina mattider i natt inte var som de brukar mammas mobil hade ju ställt om sig själv och hon visste inte det.
Nu ska jag äta men mamma skriver mer snart igen.

Kram Alva

fredag 24 oktober 2008

Kusin Lukas


Nu har jag varit och hälsat på min nya kusin Lukas :) Han var liten och sov mest under besöket. På bilden är det även min faster Elin. 
Imorgon kommer äntligen min gudmor Madde hit och hälsar på oss ska bli så spännande. Mamma och jag ska gå på Loppis på församlingshemmet om vi hinner för vi måste städa också innan gudmor kommer så vi får hoppas vi hinner båda sakerna.

Hörs imorgon!

Lunch på stan


Snart ska mamma och jag åka in till stan för att äta lunch med mammas fd kollegor. Efter det ska vi åka förbi en annan av mammas kompisar som jag inte träffat än så det blir spännande. 
Mamma och jag har bil för idag för pappa åkte med farmor i morse så nu ska jag sova förmiddag sen ska vi åka in till stan.

Kram Alva 

torsdag 23 oktober 2008

Babysång

Idag ska mamma och jag på babysång så nu passar jag på att ta en förmiddagslur så man orkar sjunga alla sånger. Efter sången ska antagligen vi gå på en promenad med Frida och min nyfunna vän Felix. 
Annars händer inte så mycket idag imorgon hoppas jag att vi ska åka och hälsa på min nya kusin alltså pappas syster har fått en liten kille.

Kram

onsdag 22 oktober 2008

Onsdag


Idag har jag haft fullt upp hela dagen först kom farbror Martin hit och lekte med mig medan mamma kunde städa och tvätta. Sen kom pappas mormor och morfar alltså min gammelmorfar och gammelmormor de hade med sig en god äppelkaka *mums* Sen avslutade vi kvällen med att farmor kom och passade mig några timmar så mamma och pappa fick utföra lite ärenden. Efter en så här hektisk dag sover jag gott i sängen nu helt slut efter allt man ska hinna med ;)
Snart....


kommer mina kusiner från Karlstad hit och hälsar på mig. De kommer om exakt en vecka idag och ska stanna hos mig ända tills söndagen då jag ska döpas. Längtar tills de kommer men en vecka går fort och innan de kommer ska min gudmor komma hit och hälsa på hon heter Madde och kommer på lördag. Vi har inte träffats förut så det ska bli spännande.
Nu ska mamma städa och jag ska sova klart :)

Kram från oss


tisdag 21 oktober 2008

Välkommen!


Nu har mamma och pappa startat en blogg åt mig så alla som vill får följa med oss i vårt vardagliga liv. Vi kommer försöka ladda upp bilder på mig och även på andra saker som händer runt familjen Eriksson Levander. 
Idag har vi varit på öppna förskolan i Bergshammar vi tog en promenad med Felix och Frida i morse det var  mysigt att få vara där och spana in alla barnen. Imorgon blir det en hemma dag med mamma och sen kommer min farbror Martin och ska vara med mig en stund så mamma får städa lite.