onsdag 15 april 2009

SoporIdag hände något märkligt.... Alva sover så nu är det min tur att skriva något. Igår kväll så kom jag på att vi ska ha soptömning idag så jag gick ut kl 23.00 för att tömma i de sista påsarna och dra ut tunnan på gatan. jag är väldigt noga med att alltid knyta alla påsar som jag lägger i eftersom man ska det. Kl 9.30 i morse skulle jag gå ut och hämta tidningen så då kollade jag om de tömt men de hade de inte ännu men jag upptäckte istället att någon har under natten varit och tittat i våra soppåsar??? Dragit ut Alvas blöjor och öppnat systempåsen där jag slängt dammsugarpåsen som var full igår.... Kan det vara något djur eller är det bara en nyfiken människa? Märkligt är det i alla fall. Vad tror ni, soptittare eller djur?

Kram Cissa

5 kommentarer:

Elin sa...

Säkert några sånna dära ligistungar som ville ha tag i bajsblöja att kasta på någons hus.. nä jag vet inte. Verkar avancerat för ett djur att öppna locket och riva ut innehållet utan att nått hamnade utanför tunnan.. Mysteriet fortsätter =)

Mia sa...

Jag håller med Elin och tror att det är en människa eftersom det vore mera skräpigt om det vore ett djur. Märkligt beteende dock....

Alva sa...

Håller med er det är otroligt märkligt! Nu är tunnan tömd i alla fall så nu får de vänta 2 veckor innan de kan kolla bajsblöjor igen..... eller så får de böja sig lååångt ner på botten.

Viktoria sa...

Känns som en människa! Läskigt!

Anna sa...

Jag tror säkert bara att det är Henke som kollat så du inte slängt något av värde...eller...? ;)