torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!


Jag har stajlat mig i håret..... va tycks?

Puss och KRAM

onsdag 30 december 2009
Igår åkte vi till stan för att handla inför nyårsafton. Då fick vi reda på att Gammelmorfar och gammelmormor var i sin nya lägenhet och grejade lite inför inflyttningen så vi stannade till och kollade in den. Det var en fin lägenhet! Jag kunde springa runt runt!
Idag har pappa och jag haft dagen för oss själva för mamma åkte in till stan med Frida på förmiddagen och på eftermiddagen så skulle hon städa hemma till imorgon. Pappa och jag har lekt med min Brio-spis, mina klossar och kollat tv. Imorgon blir det matlagning och städning så vi förbereder tills gästerna kommer! Två busiga pojkar kommer det imorgon till mig :)


Ses imorgon!

Puss och Kram

tisdag 29 december 2009

måndag 28 december 2009

Kvällsåkning i pulkan
Pappa kollade lite på bilen ikväll efter maten så mamma och jag tog oss en tur ut vi med. Åkte lite pulka och busade i snön.

Igår kom Felix på besök


Vi tog en promenad med pulkorna och sen efter det lekte vi inne en stund. Felix tappade strumpan och jag försökte snällt hjälpa honom få den tillbaka på foten... Gick så där.

Puss och Kram

lördag 26 december 2009

Vi dricker kaffe hos


Farmor och farfar.

Bilder från vår jul!


Nu har alla åkt hem till Värmland igen och det är ett väldigt tomt hus :(
Tack för alla fina julklappar som jag fått!!! Det var en super bra jul och jag fick så mycket fina saker från alla!

Puss och KRAM

fredag 25 december 2009

torsdag 24 december 2009

onsdag 23 december 2009

Vår fina julgran


Nu har alla kommit och julen är här.

tisdag 22 december 2009

Bilder från vår julstädning och annat

Del av den nya möbleringen
Jul ända in på toaletten
Vår fina julbock som mormor och morfar hade med sig i lördags.
Julfint
Suris
Nya rummet

Oj, så mycket vi har att berätta...

Nu har vi bloggat super dåligt en tid men här kommer en uppdatering. I fredags sov jag hos farmor och farfar för mamma och pappa var på julbord på sina respektive jobb. På lördags kom jag hem till mamma och pappa vid 12.00 tiden och då skulle jag sova direkt. När jag vaknade igen så hade det kommit massa besökare. Gammelmormor Vally och gammelmorfar Sven och även mormor och morfar hade kommit och hälsat på. Vally hade bakat drömmar som vi fick för att ha på jul *mums* TACK så mycket! Mormor och morfar var här för att hjälpa till lite innan julafton. Mamma och pappa har nu möblerat om i vardagsrummet. Mamma ska försöka ta lite bilder och lägga ut. Mormor och morfar åkte hem igen på söndag eftermiddag och då fortsatte vi här hemma med julstöket. Idag är det tisdag och mamma och jag är hemma idag. Vi började dagen med att åka till Enstaberga trä och köpa massa lister till pappa nu är vi hemma igen och städar inför torsdagen. Nu sover jag men så snart jag vaknar ska vi åka och köpa en julgran. Pappa åker med farmor idag så jag och mamma kan utföra lite ärenden mellan städningen.
Imorgon onsdag kommer hela Karlstad truppen igen! Vi längtar tills imorgon!
Läger ut bilder lite senare idag!

Puss och Kram

söndag 20 december 2009

Snö


Nu har mormor och morfar åkt igen. Det har kommit så mycket snö denna veckan. Väldigt fint ute nu.

onsdag 16 december 2009

Pulkapremiär


Pappa och jag ska posta brev så vi tog pulkan till affären!

Snö Snö SnöOj så mycket snö det kommit det senaste dygnet. Pappa och jag fick sätta på oss varmakläder och skotta bort lite snö. Ni ser ju själva vad fint det blev när JAG var klar..... :) Testade såklart och äta snö men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det.....
Puss och Kram