söndag 28 februari 2010

Hemma igen!


Nu är jag hemma igen! Tack farmor och farfar för denna gången! Jag kommer snart igen! Kram och go natt!

Mamma är på ikea


Jag har fått en rosa potta! Nu ska vi öva!

fredag 26 februari 2010

KentVäntar på Kent!


Alva är hos farmor och farfar. Pappa på party och mamma på Kent!

God morgon!


Pappa och jag är på väg till förskolan nu. Efter lunch kommer mamma och hämtar mig så ska vi fortsätta till farmor. Farfar jobbar då men kommer hem senare. Jag ska vara med farmor och farfar i helgen. Ikväll ska pappa på fest med kompisar och mamma ska på tjejhelg med nina och gudmor i stockholm. Pappa hämtar mig på lördag. Mamma kommer hem först på söndag. Jag ska busa hela helgen med farmor och farfar.... Pappa ska mecka bil med farbror också.

onsdag 24 februari 2010

Badat


Nu har jag badat så nu är det på med pyamas och mys i soffan.

Mamma och jag


Är hemma nu. Jag har hunnit få en bula i pannan.

tisdag 23 februari 2010

Stressigt


Idag fick mamma hämta mig tidigare på förskolan för vi hade tid hos BVC för min 1,5 års vaccination. Mamma och jag skyndade oss in till stan för att jag skulle få stick i benet. Efter vi var klara åkte vi till Coop Extra för att handla till mammas smyckesparty på kvällen. När vi hade handlat klart hämtade vi upp farmor på hennes jobb. Farmor och jag släppte av mamma hemma medan jag och farmor åkte hem till farfar. Mamma hade så mycket att fixa med tills alla gästerna skulle komma så jag tyckte det var roligare att få vara med farmor och farfar. Ikväll har jag varit med och kollat på alla fina smycken. Anna som var försäljaren lät mig till och med testa ett halsband.... Jag blev så snygg!
Nu sover jag för jag är helt slut efter en hel dag på dagis och fullt ös hela kvällen!
Ses imorgon!

Puss och Kram

söndag 21 februari 2010

Mitt nya pussel


Igår åkte mamma och farmor förbi lekia och köpte ett pussel till mig för det presentkort som jag fick av kusin lukas när jag fyllde år. Jag tycker det är kul med pussel men det är lite svårt än så länge men jag lär mig nog snart.

Dans
God morgon!


Idag ska pappa och jag ha morgonen tillsammans men han verkar lite trött. Jag får busa med honom så han vaknar.

onsdag 17 februari 2010

Onsdag


Idag har det varit bra på dagis också. Mina fröknar säger att det börjar släppa med mitt ätande. Jag äter numera upp den mat jag blir tilldelad det tar lite tid men Lotta säger att om jag får ta det i min takt så funkar det alldeles utmärkt :) Mamma är såå glad att det går bra med maten äntligen! Idag åkte farmor med mamma till jobbet och då är ju också farmor med och hämtar mig. När jag ser mamma och farmor blir jag glad men ändå lite låtsas ledsen. Gnäller lite mamma tror att det är lite skäll typ "Vart har du varit hela dagen". Mamma och jag stannade hos farmor och farfar efter jobbet och drack lite kaffe. Pappa kom också förbi men sen begav vi oss hemåt för mat och sova. Imorgon är det full rulle igen men snart är det fredag och denna fredagen hoppas vi på besök. Familjen Simonsson/Levanders resa är uppskjuten till mars så vi får hoppas att vi hittar en helg som passar snart. Jag har även lärt mig nya ord men det är inte alltid jag delar med mig av mina kunskaper....

Puss och KRAM

Vi hälsar på hos farmor och farfartisdag 16 februari 2010

Idag har mamma hjälp med att laga


Maten tills pappa kommer hem. Det blir lasagne.

söndag 14 februari 2010

Alla Hjärtansdag


Idag skickar vi en stooor kram till alla där ute!

Puss och Kram ALVA Y

lördag 13 februari 2010

Felix och jag


Vi kollar på tomas tåget.

Vi är hos felixSnö


Idag är det lördag och det snöar för fullt. Jag och Felix + mammorna skulle egentligen ha gått på en promenad idag men vi bestämde att leka lite hemma hos Felix idag efter vi sovit istället. På förmiddagen har mamma och jag städat hemma. Vi städade mitt rum, plockade ordning alla leksaker och rensade i min garderob. Jag har växt ur massa kläder som vi nu plockat bort. Mamma städade massa annat också men då fick jag leka med pappa istället. Vi byggde med mina klossar och busade. Pappa vänder mig upp och ner det är super kul! Bild från förra helgen när vi var ute och skottade snö. Pappa tog fram vår snöslunga! Det var häftigt!

Puss och KRAM

onsdag 10 februari 2010

Hopp

Idag efter dagis åkte mamma och jag in till stan för att handla lite. Vi skulle möta upp pappa på skoaffären men när mamma och jag kom dit kände mamma att det luktade konstigt ur min blöja så när pappa kom fick han och jag åka hem för att byta blöja. Mamma fick handla skor och mat på egen hand. När pappa och jag kom hem så busade vi massor. Pappa visade mig hur man hoppar högt och det vill ju jag också kunna som ni ser på videon.

Puss & Kram

tisdag 9 februari 2010

söndag 7 februari 2010

God morgon!


Idag ska pappa och jag köra snöslungan.

lördag 6 februari 2010

Jag kör traktor!Så här fin är jag idag


För igår hade farmor shoppat en fin jeansklänning till mig. Tack så mycket!

fredag 5 februari 2010

Fredag


Min första riktiga dagis vecka är nu gjord. Allt går bra på dagis jag sover, leker och busar. Ätandet går sådär men det var väl ingen som väntade sig något annat... ;) Mamma hämtade mig direkt efter lunchen idag så då åker vi direkt hem för att sova. I eftermiddag ska vi nog åka in och handla lite. Ikväll blir det en lugn hemma kväll men fredagsmys! Idag blev det en bild från förra veckan när jag hälsade på hos farmor och farfar.

Puss och Kram

onsdag 3 februari 2010

Vi sitter fast


Vi hoppas hjälp kommer snart.