onsdag 28 april 2010

Jag ritarDiplom


Idag har vi haft städdag på dagis. Alla barnen gav sig ut i skogen för att plocka skräp. Jag hjälpte till bra så vid hemgång fick jag ett paket russin och ett diplom. Russinen är snart slut men diplomet ska hängas upp på väggen i mitt rum.

tisdag 27 april 2010

Jag hjälper martin


Att sätta ihop ett skoställ,

Alva fikar


Vi är hos martin och emma. Jag har fått ballerina kladdkaka.

torsdag 22 april 2010

Tack!


Tack gudmor för de fina kläderna och vantarna som kom med posten idag. Kram och hoppas vi ses snart.

söndag 18 april 2010

Mormor, morfar, Sven och Vally


I helgen har mormor och morfar varit här och hälsat på. Mormor kom ju redan på torsdag kväll så vi hade fredagen hemma tillsammans. Vi har städat källaren och klippt den stora häcken i helgen. Pappa och morfar har kämpat med sågar och häcksaxar för att få till häcken och fint blev det! Mormor, mamma och jag har städat i källare eller mest mormor var det som städade. På lördag kvällen var vi bjudna hem till gammelmormor och gammelmorfar (Pappas mormor och morfar) på jätte god mat! Vi åt förrätt, varmrätt och efterrätt det var super gott. Jag valde att inte smaka men mamma hade med annan mat till mig som jag åt. Jag fick vara med till 20.00 sen somnade jag i Svens säng där sov jag super gott tills det var dags att åka hemåt! Tack så mycket för en trevlig kväll! Idag har mormor och morfar åkt till Värmland igen. Gammelmormor och gammelmorfar var här och passade mig en stund på kvällen för mamma och pappa skulle åka och slänga skräp och då hade mormor och morfar åkt redan.

Pappa vilarMorfar jobbarJag har fått en fåtöljfredag 16 april 2010

måndag 12 april 2010

Kiss i pottan och GRATTIS till mormor


Idag fyller mormor år och vi skickar ett stort grattis till dig! Mormor kommer på torsdag kväll så vi ska gratulera mormor då.
Jag har även börjat kissa på pottan! Vid tre tillfällen har mamma satt dit mig och vid varje gång har jag kissat på beställning! Mamma och pappa är sjukt stolta och nu tar vi pott träningen på största allvar :)
Idag efter dagis tog vi en promenad med Felix och Frida, vi lekte i lekparken och det blev även en promenad efter det. När vi kom hem och hade ätit så åkte vi till farmor för att fixa till mina galonbyxor som behövde nya band (de som ska vara under skorna). Farmor fixade till det så nu har jag nya galonisar till dagis!

söndag 11 april 2010

Alva


Idag gick vi till lekparken för att gunga och åka rutschkana. Jag och Felix visade för mamma och Frida hur duktig
vi var att klätta upp och sen åka ner på nästan helt egen hand. Vi åkte
massvis med gånger. Nu är vi hemma och jag är jätte trött eftersom jag
hoppade över min middagsvila. Imorgon är det dagis igen men denna veckan
är det en 4 dagars vecka för mig för på fredag kommer mormor och då ska vi
vara hemma tillsammans.

Felix

Felix och jagVi är ute och njuter av solenfredag 9 april 2010

Min groda


Fick jag förra helgen av mamma och pappa.

torsdag 8 april 2010

Så här är det när jag bloggar


Tänkte visa ifall någon tror att det inte är jag som sköter det....

tisdag 6 april 2010

Mamma och jag roar oss med att sopaTack så mycket


Gudmor för de fina vantarna! Passar perfekt till mina galonisar. Kram

Hemma


Idag är vi hemma från dagis för natten har varit ganska hostig. Imorgon blir det antagligen dagis igen även om näsan rinner lite. Jag har ju ingen feber utan det är bara en vanlig förkylning. Mamma och jag pysslar lite här hemma idag och i eftermiddag blir det en promenad. Vi hoppas solen kommer fram snart.

måndag 5 april 2010

Ny lekplats


Mamma och pappa har organiserat garderoben idag. Jag gillar den massvis!

Gudmor


Förra veckan när gudmor kom på besök fick jag ett påskägg. I det låg det 5 små djur. De är jätte fina och jag leker med dem en hel del! Visst är de fina!

God morgon!


Vi är hemma igen efter några kanon dagar i värmland. Vi åkte hem ganska sent igår kväll med en sjuk liten alva. Idag är det ingen feber än så länge så vi hoppas det håller i sig. Snorig och hostigt är det i alla fall. Vi får väl se om det blir dagis imorgon. Nu ska mamma åka och handla frukost och jag ska väcka pappa! Hihi!

lördag 3 april 2010