måndag 31 maj 2010

Uppdateringen


Vi kan börja med fredagen. Mamma kom och hämtade mig på dagis för att direkt köra mig till Martin och Emma som skulle passa mig tills pappa slutade för dagen. Mamma skulle på fest på jobbet och hade därför inte möjlighet att ha mig med. Jag hade det super mysigt hos Martin och Emma :)
Lördagen så åkte pappa och jag in till stan för att fixa lite grejer. Det gjorde vi på förmiddagen för efter jag sovit skulle vi till Nina och Patrik. Hos Nina och Patrik fanns det massa barn. Hugo, Ella och Olle. Vi busade och lekte i flera timmar. Vi åkte hem vid 20.00 tiden för då var det dags att sova. På söndagen var det morsdag, pappa och jag hade fixat en present till mamma :) 4 st Filippa K muggar som pappa tipsat mig om att mamma ville ha. Efter jag hade sovit så åkte vi till hamnen och där träffade vi Farmor, Farfar, Martin, Emma, Vally, Sven, Elin, Fredrik och Lukas.
Vi käkade glass och farfar följde med mig och Lukas dit vi ville. Det fanns lite allt möjligt för oss små. Idag måndag följde Frida och Felix med oss hem. Mamma gjorde pannkakor som vi åt av allihopa. Nu sover jag gott i min säng efter en lång dag.


söndag 30 maj 2010

Nu ska vi åka in till hamnen


Och äta glass. Vi ska fira morsdag.

torsdag 27 maj 2010

måndag 24 maj 2010

Jag har slagit mig...


Jag lekte på dagis och ramlade in i ett vägguttag. Stackar mig!

söndag 23 maj 2010

Nu ska här bli gräs


Och minnet efter tegelpannorna är borta.

Vi ska så gräs idagVi väntar


På att regnet ska gå över så vi kan fortsätta kratta.

lördag 22 maj 2010

Sommartjej


Idag har jag varit hos farmor och farfar. Nu kom mamma och pappa så nu åker vi hemåt. Tack för idag farmor och farfar.

torsdag 20 maj 2010

Hejhej!


Idag har jag varit hos farmor på eftermiddagen. Mamma behövde jobba så farmor ryckte såklart ut och hämtade mig på dagis. Farmor och jag grävde, planterade blommor, vattnade blommor och mycket annat. Mamma och pappa kom och hämtade mig vid 17.30 och då hade även Kusin Lukas kommit till farmor. Imorgon är det farmor och jag igen för mamma ska jobba då också. I helgen blir det gräva i trädgården för oss så vi får hoppas på fint väder.

måndag 17 maj 2010

Helgen


I helgen var vi hos gammelfarfar och städade verkstan! Helgen var bokad sen ett tag tillbaka eftersom alla skulle hjälpa till. Vi städade, slängde skräp, sopade och rensade i lådor och på bänkar. Vi hann inte allt i helgen men vi hann lite. Vi jobbade från morgon till kväll både lördag och söndag. Lördagen började jag med att stoppa händerna i använd motorolja...... (inge bra) men det gick bra mamma fick till och med byxorna nästan rena. Jag fick åka traktor med både pappa och farmor! Såå kul!


fredag 14 maj 2010

Födelsedag

Maddes pappa Håkan och jag busade :)
Alma och jag
Madde, Agneta och Åsa
Mer bus
Håkan och jag

Igår fyllde Gudmor Madeleine 35 år och moster Mia 37 år, GRATTIS till er båda i efterskott! Mamma, pappa och jag åkte till Sthlm för att fira Madde. Det blev an kanon dag med god mat, kaffe och tårta. Vi stannade kvar till kl 20.00 igår kväll då vi åkte hemåt.

God morgon!


Idag har mamma och jag en mysdag. Nu ska vi gå upp för lite välling. Pappa har åkt till jobbet.

onsdag 12 maj 2010

tisdag och onsdag


Nu är arbetsveckan slut för mamma och mig. Pappa ska jobba fredag men imorgon är han ledig med oss såklart. Imorgon ska vi åka till sthlm över dagen för att hälsa på gudmor! Ossi och Alma är förhoppningsvis också där så vi kan busa lite.
Idag när mamma hämtade mig på dagis åkte vi hem och städade lite inne så nu är det fint igen inför helgen. Igår tisdag så följde Felix och Frida med oss hem en stund. Vi tog vagnarna och gick till bergshammar för att titta på hästarna. Solen sken och det var en skön kväll!
Nu ska jag sova! Ses imorgon igen!

söndag 9 maj 2010

Utflykt
Idag åkte mamma, jag, Martin, Emma, Frida och Felix till Josefina och Patrik i Skalltorp. Vi kollade på lammungar, kycklingar, höns, tuppar, kossor och påfåglar. Vi fick klappa en liten lammunge om vi ville men jag vågade inte. Mamma, Frida och Martin fick hålla i en liten, liten kyckling. Super söt var den! Vi handlade ekologiska ägg så ikväll blir det äggmacka!

Påfågel

Skalltorplördag 8 maj 2010

BesökIdag kom Felix och Frida på besök för lite förmiddags lek. Vi busade och körde med min bobbycar. Felix och jag åt köttbullar och makaroner men sen var det dags för Felix att åka hem så Fleix får sova middag. Jag sover också middag just nu och när jag vaknar så hoppas vi att det slutat regna så vi kan gå ut en stund.

onsdag 5 maj 2010

Idag stannade vi till


Hos farmor och farfar. Martin var också här en sväng.

måndag 3 maj 2010

Hejhej!
I helgen var kusinerna Thea och Saga med föräldrar här och hälsade på. De kom på fredag eftermiddag precis till middagen. Vi åt och sen var det fullt med bus tills vi somnade. På lördagen var vi ute och lekte på förmiddagen och på eftermiddagen så åkte vi till ÖBs och City Gross för lite shopping. Söndag morgon var det ut i trädgården som gällde för det var super fint väder. Vi gick även till skolgården där det finns mycket man kan klättra på. Thea lärde sig att klättra upp på några stora grejer som står där mitt på gården. Saga fick med sig en förkylning hem och min förkylning håller på att gå över. Hostan är inte så jobbig längre så jag har varit på dagis idag. Idag kom farmor och hämtade mig i pappas bil!! Vi åkte hem till farmor för lite mat och fika. Mamma och pappa kom och hämtade mig vid 17.00 tiden. Nu sover jag gott i min säng så jag ska orka med dagis igen imorgon!

Kram

söndag 2 maj 2010

Vi testar nya vagnen


Nu har familjen simonsson/levander åkt mot värmland. Trist och tråkigt blev det när de åkte.

Mia och sagaLekparken


Vi är ute och njuter av solen.