måndag 29 november 2010

Jag nattar mina dockor!

Alva har läs stund i sin fåtölj. 

Godmorgon!


Idag är mamma och jag hemma och kurer oss en extra dag. Imorgon är det förskolan som gäller igen. Mamma och jag tog oss en sovmorgon idag och pappa fick ta mammas tider till jobbet. Farmor behövde skjuts så pappa fick stiga upp tidigt.. ;) Idag skiner solen så mamma och jag ska gå ut en stund efter lunch så vi får lite sol i ögonen. Jag var ute en liten stund igår också med pappa men det blev mörkt och kallt så jag gick in till mamma efter en liten stund. Mamma var en sväng igår med farmor och började köpa julklappar och då köpte hon även nya vantar och en mössa till mig. På fredag kommer mormor och morfar och stannar över helgen. Det ser vi fram emot.

fredag 26 november 2010

Feber igen...


Nu har jag blivit febrig och förkyld igen. Denna veckan hade flera barn insjuknat i feber på dagis och jag likaså. Pappa och jag började dagen hemma idag och sen vid lunch kom mamma hem och fortsatte dagen. Mamma och jag har pysslat inför advent vi har tagit fram stjärnor och adventsljusstakar. Imorgon ska vi sätta upp julgardinerna och stryka några dukar. Pappas bil är lite trasig igen så han ska fixa den imorgon. Om jag är lite piggare ska nog mamma och jag baka pepparkaksmuffins till första advent på söndag. Nu får vi hoppas att febern går ner eller kanske till och med kan försvinna helt tills imorgon. Mamma ska ut och handla lite julklappar på söndag så då ska pappa och jag ha en dag hemma. Vi kanske till och med kan ta fram pulkan om jag är frisk då.

lördag 20 november 2010

Förmiddagsbus i sängen. Nu ska vi klä på oss. 

fredag 19 november 2010

Vi är hemma idag och kurerar oss eftersom vi alla åkt på en lång och seg förkylning. Pappa jobbar men mamma och jag är hemma.

onsdag 17 november 2010

Sjuklingar


Vi har uppdaterat lite dåligt men nu ska vi skärpa oss igen. Vi har varit förkylda med feber hela familjen. Mamma och jag var hemma i fredags, pappa och jag har varit hemma måndag-tisdag. Idag onsdag fick jag äntligen gå till dagis pappa fick vara hemma ensam idag och kurerat sig. Mamma fick lämna mig på dagis i morse och farmor kom och hämtade mig för mamma skulle iväg med sitt jobb. Jag och farmor åkte hem till farfar för lite kvällsmat. När farmor skjutsade hem mig så hade mamma kommit hem också. Imorgon är det dagis igen men på fredag hoppas mamma att vi ska jobba halvdag så vi kan få en eftermiddag hemma. Men vi får se hur det blir.

onsdag 10 november 2010

Farfar och jag diskar åt farmor. 

tisdag 9 november 2010

Snö snö snö

lördag 6 november 2010

Jag pratar i telefonen med kusin Saga. Saga är hos mormor och morfar ikväll. Imorgon kommer mormor och morfar till oss för att vara med mig på måndagen då dagis är stängt. 

Mamma och jag är ute på promenad i det fina vädret. 

onsdag 3 november 2010

Grattis PAPPA!!!!

Idag fyller pappa 33 år och vi har firat hela kvällen lång. Vi har ätit goda mackor och ätit tårta. Nu sover jag sött i min säng. Pappa har testat alla fina presenter och de passade så bra.
Pappa och jag hjälptes åt att öppna presenterna.