lördag 25 december 2010

Min nya snow racer

God fortsättning!

Idag är det juldagen och vi inledde den med att ta en rejäl sovmorgon ända till kl 10.00 hela familjen. Varför vi sov så länge var ju för igår var det julafton. Vi firade julafton hemma hon min kusin Lukas med föräldrar. Farmor, farfar, Vally, Sven, Alf, Martin, Emma och Stig var också med. Jag fick så mycket fina julklappar av alla så jag vet inte vad jag ska leka med idag. TACK så jätte mycket till alla! Jag har fått gitarr, piano med mikrofon, kläder, Skrållan docka, kläder till skrållan, docksäng, dvd filmer, snow racer och en massa annat roligt och fint! Mamma glömde kameran hemma så det blev inte så mycket bilder från gårdagen men pappa spelade in en rolig video på mig när jag sjunger och dansar. Vi ska försöka få upp den videon senare idag. Jag och Lukas busade ända tills vi åkte hem vid 23 tiden så ja är lite sliten idag. Nu ska vi äta lite lunch sen blir det nog en sväng ut i friska luften.

GOD JUL från oss!

torsdag 23 december 2010

Är med mamma på jobbet idag. 

onsdag 22 december 2010

JULGRAN

Årets gran är klädd och klar. Mamma och jag hjälptes åt att fixa pyntet och pappa fixade in den i huset. Nu är det jul i vårt hus!

söndag 19 december 2010

Idag har vi haft en bra söndag. Pappa och jag har varit ute och skottat massa snö efter det gick vi in och hjälpte mamma att städa och julpynta huset. Några tomtar måste ju fram även om vi inte firar julafton hemma hos oss. Igår var jag och farfar och farmor en sväng medan mamma och pappa var och fixade de sista julklapparna. Veckan som kommer är det dagis mån, tis och halva ons efter det tar vi lov.

onsdag 15 december 2010

Vi är hemma idag och vilar. Vi ska ta en promenad efter lunchen annars står det bara vila på schemat. 

söndag 12 december 2010

Bus i snön

Vi är ute och njuter av solen. 

måndag 6 december 2010

Farmor är här vi kollar på julkalendern och dricker yoghurt. Snart dags för mig att sova. 

söndag 5 december 2010

Morfar och jag läser. 

fredag 3 december 2010

Igår kväll var jag hos farmor en stund på kvällen för mamma och pappa behövde handla lite. Idag kommer mormor och morfar vid lunch så jag går kort dag på dagis. Gammelfarfar Stig fyller år så ikväll ska vi dit alla och gratulera honom på 83-åts dagen!