onsdag 29 februari 2012

Sopar och krattar

Vi sopar och krattar i det otroliga väder som är idag. Så varmt och skönt fast det bara sista februari!

söndag 26 februari 2012

Ute och inne

Alva är ute med mamman och Axel är inne med pappan.... Axel vill alltid vara där storasyster är....

lördag 25 februari 2012

Vårtecken

I vår gräsmatta

fredag 24 februari 2012

Snö och gröt

Alva gör gröt och Axel tycker det borde finnas snö kvar...

Prickiga syskon

Nu har vi vinkat hejdå till Gudmor och tackar henne för några mysiga dagar! Hoppas vi ses snart igen! När vi kom hem så satte vi på oss galonisar för att gå ut och njuta av solen och våren. Härligt luft ute!

torsdag 23 februari 2012

Gudmor på besök

Vi har haft Madde på besök ons-fre. Vi har lekt och busat och haft ett par riktigt bra dagar. Imorgon åker vår Madde vidare och vi tackar för denna gången.

lördag 18 februari 2012

Trassel

Alva och mamman gillar trassel!

fredag 17 februari 2012

Fikapaus

Hälsar på hos

Frida, Felix och Charlie. Idag leker vi ute när vintern visar sig från din bästa sida.

torsdag 16 februari 2012

Alva skriver Axel

Alva skrev Axel idag det enda mamman visade var ett X. Nu skrev hon även Alva i rätt ordning! Stolt mamma!!

onsdag 15 februari 2012

Skottat

Idag gick vi ut direkt efter frukost för att skotta lite. Tog dryga en timme för oss. Alva tog fram sparken men tyckte den var trist eftersom ingen körde henne....

Hjärtansdag

Igår var det alla hjärtansdag och vi firade med godis och blommor. Mamman jobbade så igår var pappan hemma. Martin kom ut till oss på dagen så vi åkte skridskor tillsammans. Lika roligt som i lördags. Inatt har det kommit massor av snö så nu ska vi klä på oss och gå ut och skotta bort det.

söndag 12 februari 2012

Ny bok

Alva har fått en ny Ingrid bok så nu har vi läst den 3 gånger och fler gånger blir det imorgon. På eftermiddagen idag åkte vi och hälsade på lilla Emmie. Vi har ju varit lite snoriga men nu var vi alla ok från snor och hosta så fick komma. Hon var så liten och söt! Mamma glömde ta bilder som vanligt!

lördag 11 februari 2012

Skridskor

Alla åker skridskor! Axel skjutsas runt av Martin. Han skrattar härligt i vagnen! Alva övar och övar men det var ganska svårt.

fredag 10 februari 2012

Promenad

Alva vilar lite

torsdag 9 februari 2012

Alva gillar

När pappa lagar mat! Speciellt hans sås till köttbullar!

onsdag 8 februari 2012

Skriva

Alva har kunnat skriva sitt namn ett tag om man skrivit det först men nu kan hon sina bokstäver utan att man skriver det. Duktig tjej!

tisdag 7 februari 2012

söndag 5 februari 2012

Axel väntar....

På att storasyster ska tappa något när hon målar.... och vet ni det händer hyfsat ofta så han har förstått var man får störst fångst....

Mjölk

Axel älskar sin mjölk!

lördag 4 februari 2012

Emma

Idag är Emma här och hänger med oss. Alva är förkyld med feber och hade en jobbig natt med 40 gradera feber så nu hoppas vi att febern är borta för denna gången. Alva är pigg och glad idag så vi hoppas att det inte kommer tillbaka mer nu. Alva älskar att kamma Emmas fina hår så idag har stor del av dagen gått åt till det. Vi har även varit ute på en liten promenad så Alva skulle få lite luft eftersom vi varit inne de senaste dagarna. Nu ska vi laga middag!

torsdag 2 februari 2012

Ny kusin och lite annat

Igår fm fick vi en ny liten tjejkusin och Lukas har blivit storebror! Grattis till familjen Eriksson/Stenman!
Annars är vi hemma idag från förskolan för Alva har hostat mycket i natt så vi tog en vilodag hemma. Vi myser med glass och Bilar 2 som Alva fick i brevlådan igår. Pappan jobbar 3 dagar denna veckan så vi är hemma med mamma. Igår hade vi Emma på besök och även Martin en stund på kvällen. Emma och Mamma startade upp vårens projekt och vad det är hoppas vi att det kommer märkas så snart som möjligt... ;) På lördag ska vi ha en dag i pulkabacken så idag hoppas vi att det kommer lite mer snö. Emma kommer till oss på lördag för Martin och pappan ska vara i verkstan....?!