lördag 28 april 2012

Plankan

Pappan försökte träna magen....

fredag 27 april 2012

Nadja och Alva

Kompisarna gungar

Storasyster

Duktig tjej som hjälper lillebror!

Fredag

Blivit dåligt med uppdateringar denna veckan men nu lovar barnen och mamman att uppdatera mera! Alva och Axel bråkar/myser framför tven.

söndag 22 april 2012

Trädgårdsarbete

I helgen har varit ute och grejat i trädgården. Bi har klippt och grävt och städat. Kört två fulla lass med trädgårdsavfall till soptippen. Vi hjälps åt allihopa!

fredag 20 april 2012

Hugo och Lillie

Idag åkte vi en sväng till Stigtomta för att hälsa på H och L. Vi busade och lekte i flera timmar! Tack för idag!

onsdag 18 april 2012

Stan

Axel och mamman har varit på stan och fyndat. Alva fick ett kastningset med prinsessor på. Axel fick pyjamas och en ny mössa.

Vaken?

Axel vaknar 5.52 varje morgon.... Det är så himla jobbigt men samtidigt rätt skönt för man kommer upp i bra tid och hinner mycket fast klockan bara är morgon. Svårt att bli irriterad på detta underbara lilla ansikte som tittar på en kl tidig tidig tidig morgon....

tisdag 17 april 2012

Farmor

Har klippt Axel! Super snygg liten 1-åring!

Trött kille....

Somnar vid frukost :-)

Axel

Axel måste vila benet så idag går han kolla tv när storasyster är på förskolan.

lördag 14 april 2012

Skateboard

Alva har fått en skateboard! Nu ska vi hem och testa.

söndag 8 april 2012

lördag 7 april 2012

Påsk

I torsdags kom vi till mormor och morfar och på kvällen kom även kusinerna dit för lite påskfirande eftersom mormor och morfar skulle åka vidare på fredagen. Vi åkte ut till Öa för fortsatt påskfirande. Igår fredag var vädret inte så roligt så det blev mest lek inne men klackskor och prinsessklänningar. Idag packade vi picknick och åkte till mariebergsskogen direkt efter frukost. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig så det blev hemfärd efter en timme. Alva trillade ner och slog i huvudet och en annan tös bajsade i byxan. Hemma blev det en liten pysselstund innan det var dags för lunch. Efter lunchen tog vi en cykelpromenad tjejerna cyklade och mammorna gick bredvid. Nu leker tjejerna ute och vi väntar på Vickan, Stefan och Astor. Påskmiddag på gång! GLAD PÅSK!!

torsdag 5 april 2012

Snart....

Snart är vi framme! Vi längtar massor nu efter alla! Snart kommer vi!

onsdag 4 april 2012

Axel har

Stängt in sig igen.......

Playdate

Idag kom Nadja, lillebror Liam och mamma Maria för lite eftermiddagslek i det fina vädret. Tjejerna lekte i sandlådan och klättrade i träd.

söndag 1 april 2012

Hyllan

Nu är det klart!!

Söndag

Idag har vi varit ute hela fm för att städa bilen och sopat gatan så när den stora sopningsbilen kommer så ska den få med sig allt grus. Nu på em så ska vi äntligen få upp lite hyllor i Alvas rum. Bilder kommer snart.