onsdag 30 maj 2012

Hemma

Denna veckan än vi hemma och vabbar då Axels mage inte varit som den ska.... Vi tror att det har med allergin att göra men vet inte om det är så..... Här kommer lite bilder från dagen som gått.

fredag 25 maj 2012

Stora killen

Som numera äter själv....

torsdag 24 maj 2012

Väntan

Syskonen Eriksson Levander är hungriga....

Nya solhattar

Till gullungarna!

måndag 21 maj 2012

Sandlådan

Vi är ute och njuter i det fina vädret!

söndag 20 maj 2012

Alva

Våran påhittiga busAlva! Hon kan vara ute i trädgården och greja hela dagen. Världens bästa tjej!

lördag 19 maj 2012

måndag 14 maj 2012

Förkylda

Båda barnen är snoriga och hostar så idag fick Axel stanna hemma. Imorgon får Axel gå om han håller sig pigg idag men Alva får vara hemma för hon är väldigt snorig och hostig.

lördag 12 maj 2012

Hälften av familjen

Ser på tv kl 6.50 och hälften sover gott i sina sängar....

torsdag 10 maj 2012

Axel har utslag

Igår kväll fick vi nog när hans lår ser ut så här så idag ringde vi BVC om att få komma på pricktest. Så nu har vi tid den 28 maj för att få reda på vad som gör att lilleman får såna här utslag. Vi har hallon, jordgubbar och äpplen på listan men jag gissar att den blir längre än så.

söndag 6 maj 2012

Trevlig helg!

Nu har Saga, mormor och morfar åkt vidare mot Värmland. Vickan, Stefan och Astor åkte runt lunch tid. Vi avslutade en riktigt bra helg med en eftermiddags fika i trädgården. Farmor, farfar, Martin, Vally och Sven kom också och vi mumsade på en god jordgubbstårta som Vally gjort. Nu har vi kommit in och äter plättar i bar överkropp :)

lördag 5 maj 2012

Alva, Saga och Astor

Alva och Astor har hittat varandra men Saga vill inte vara med.

fredag 4 maj 2012

Väntan

Alva väntar och väntar....

När kommer Saga?

Det är frågan för dagen.... Godmorgon!

tisdag 1 maj 2012

Helgen

Lite sammanfattning vad vi gjort i helgen. I lördags var det dop gör Lillie i Stigtomta. Väldigt trevligt och mycket barn så det var populärt. I söndags åkte mamman och barnen till Josefina i Skalltorp för att klappa lamm. De yngsta lammen var bara några timmar gamla. I måndags Valborg var vi bjudna till Frida, Oscar, Felix och Charlie vi åt god mat och hade en väldigt trevlig afton utan brasa. Idag tisdag har vi varit ute och lekt både hemma och en sväng till källv i Enstaberga. Imorgon är det onsdag och dags för dagis igen.